Kliento istorija

No items found.

Apie Metwest Engineering

Prieš pasirinkdami IronCAD, MWE naudojo keletą programinių įrangų - SolidWorks, Inventor ir AutoCAD. Jie ieškojo alternatyvų dėl limituoto funkcionalumo šiose programose.

Po testavimų ir išbandymų jie pasirinko IronCAD, ir nuo to laiko jų produktyvumas pasiekė aukštumas.

”Mes ieškojome alternatyvų anksčiau išvardintoms programoms, kurios netenkino mūsų poreikių, o IronCAD atrodė kaip puiki alternatyva nuo pat pradžių. Mes turėjome galimybę išbandyti šios programos galimybes 30 dienų, nors iš pradžių programa atrodė neįprasta, tačiau kai tik supratome Triball funkcionalumą ir modeliavimo principą, supratome, kad paprastumas ir spartus modeliavimas bus pagrindiniai faktoriai renkantis programinę įrangą, kuria tapo IronCAD." Sean Brunt

Apie kompaniją.

Metwest yra inžinerijos įmonė, kurios pagrindinė sritis yra infrastruktūra. Jie tiekia tūkstančius įvairių skirtingų produktų geležinkelio infrastruktūros industrijai. Šiuos produktus reikia sukurti pagaminti ir sumontuoti per trumpą laikotarpį. IronCAD leidžia įgyvendinti šiuos poreikius.

Metwest Engineering tiekia geležinkelio infrastruktūros sprendimus ir paslaugas Australijoje jau daugiau nei tris dešimtmečius.