Kliento istorija

No items found.

Apie Lerocon Weld & Robotics

Švediškos Lerocon AB suvirinimo mašinos atlieka atsparumo suvirinimo procesus, labiausiai susikoncentruojant į tvirtinimo detalių virinimą. Šie procesai reikalauja aukštų standartų, kokybės ir tikslumo. Čia nėra vietos klaidoms. Pavyzdžiui, įsivaizduokite automobilio kėbulo dalių sujungimą. Reikia keletos sujungimo detalių tam tikrose tiksliose vietose. Netikslus virinimas pristabdys visą gamybos procesą tokiu būdu sumažindamas efektyvumą ir pelną.

Siekdami optimizuoti šiuos gamybos procesus, Lerocon pradėjo projektuoti ir gaminti automatiškai prisitaikančias suvirinimo mašinas, naudojamas robotikoje. Šios mašinos atitiko aukštus standartus, kurių ir reikalavo klientai dirbantys robotikos srityje.

Žinoma, skirtingi klientai turi skirtingus reikalavimus. Kad patenkinti visų poreikius, Lerocon sukūrė modulinių produktų seriją, kurios pritaikymas galimas ir unikaliems klientams. Šie sprendimai tarsi Lego® kaladėlės, galima sukurti labai skirtingas variacijas naudojant standartinių katalogų elementus.

Tam, kad sukurti tokį produktą, jums reikės CAD sistemos, kuri palaiko modulinį projektavimą ir leidžia dirbti greičiau, paprasčiau ir geriau. Po praleistų metų, nesėkmingų bandymų su 3D modeliavimo sistemomis, Lerocon rado idealų CAD sprendimą - IronCAD.

“Mes naudojome daugiau nei vieną parametrinę 3D CAD sistemą, bet nei viena negalėjo pasiūlyti mums reikiamo lankstumo ir spartos. Programos, kuriose būtina nurodyti mazgus mums netiko, kadangi skirtingiems klientams reikėjo kitų parametrų ir reikdavo vis iš naujo permodeliuoti. Mums trūko laisvės dirbti vieno failo aplinkoje."

Tačiau viskas pasikeitė prieš keletą metų, kai pradėjome naudoti IronCAD. Dabar mes galime kurti robotikos detales ir suvirinimo mašinas tiesiog naudodami drag and drop principą iš jau sukurtų individualių katalogų. Smagu, kai galime panaudoti prieš tai naudotus struktūrinius elementus ir detales.

"Mes niekada nežinome kokie bus busimų klientų poreikiai , tačiau IronCAD mums leidžia prisitaikyti prie bet kokių sąlygų, Mes galime projektuoti taip, kaip norime, nepaisydami kaip prieš tai elementas buvo suprojektuotas."

"Taip pat IronCAD suteikia galimybę stebėti 3D mechanizmų funkcijas - pavyzdžiui, galime stebėti, kaip juda robotas ir pastebėti ar jis gali pasiekti vietas, kurias privalo pasiekti. Mūsų klientam reikia greito pristatymo, kokybiškų produktų ir geros kainos. Su mūsų pasirinkta programine įranga mes galime tai pasiekti."