Kliento istorija

No items found.

Apie Husqvarna

Daug metų Husqvarna naudojo CATIA programinės įrangos paketą ir susikūrė komponentų duomenų bazę. Tačiau pagrindinė jų produktų grupė taip ir liko 2D formatuose, kadangi buvo nuspręsta, kad CATIA yra per brangi ir sudėtinga naudotis. Vadovybė nusprendė kad daug geresnis sprendimas bus atsinaujinti programinę įranga ir susikurti naują komponentų duomenų bazę.

Tuo metu jiems reikėjo 3D programos, kuria būtų paprasta naudotis ir susikurti duomenų bazę. 2004 metais po ilgų bandymų ir testų jie nusprendė pasirinkti IronCAD dėl katalogų ir lengvai kuriamų bei modifikuojamų geometrijų.

IronCAD gali pasiūlyti galimybę importuoti bei eksportuoti standartinius CAD failų formatus, todel Husqvarna galėjo nesunkiai perkelti duomenis iš vienos programos į kitą. Jų CATIA failai buvo lengvai importuoti į IronCAD katalogus. Dabar šie modeliai yra išmanūs ir naudoja eBehavior, kuris leidžia automatizuoti daug skirtingų procesų, kuriuos iš anksto nustato inžinierius.

Kadangi su IronCAD gali viename faile susikurti keletą gaminių, Husqvarna gamybos komanda eliminavo duomenų valdymo problemas.Vos importavus šie modeliai lengvai prisitaiko prie keičiamų sąlygų. Įrankiai, tokie kaip TriBall™ atlieką svarbią rolę kasdieniuose darbuose ir palengvina darbą 3D aplinkoje.

IronCAD išnaudojimas šioje įmonėje sistemingai augo kiekvienais metais. Skirtingi departamentai integravo IronCAD į savo sistemą. Net kokybės kontrolės skyrius naudoja IronCAD siekdami užtikrinti produktų kokybę.

“Mes naudojamės IronCAD privalumais gamybos procesuose ir esame pilnai patenkinti funkcionalumu, paprastumu ir palaikymu” Åke Lindholm, IT Coordinator NORDIC, Husqvarna Group.