Kliento istorija

No items found.

Apie Hexagon Metrology

Nepatenkinti su savo turima CAD programine įranga - AutoCAD ir SolidWorks - Hexagon Metrology pradėjo naujos sistemos paieškas, sistemos, kuri galėtu 3D erdvėje pasiūlyti lankstumą, efektyvumą ir leistų inovatyviai kurti naują įrangą. Jiems buvo svarbu rasti sistemą, kuri leistų susitvarkyti su dideliu kiekiu 2D informacijos.

Išbandę IronCAD, Hexagon inžinieriai pastebėjo, kad šie poreikiai gali būti išpuldyti. Dėl unikalios IronCAD inovatyvaus modeliavimo technologijos, inžinieriai buvo išlaisvinti iš tradicinių 3D modeliavimo rėmų ir įgavo galimybę projektuoti greitai ir lanksčiai.

Kitas svarbus faktorius buvo IronCAD gebėjimas dirbti vieno failo aplinkoje. Tai supaprastino failų judėjimą ir saugojimą. Kitose sistemose kiekviena detalė turi savo failą ir jeigu reikia atlikti keitimus dažnai susiduriama su klaidomis. Su IronCAD viskas kitaip, galite turėti viename faile tiek objektų, kiek norite. Vartotojas pats renkasi kaip nori talpinti modelius, pavyzdžiui darbas su drag and drop katalogais yra išties puikus sprendimas, nes galima lengvai keisitis informacija ir nesunkiai atlikti standartinių modeliu pakeitimus.

IronCAD Draft, nemokama 2D programa leido labai paprastai susitvarkyti su 2D failais ir ilgainiui juos perkelti į trimatę erdvę.

Hexagon apskaičiavio 75 procentų produktyvumo padidėjimą atsisakius SolidWorks ir kitų standartinių CAD sprendimų.