Kliento istorija

No items found.

Apie Aero-safe Technologies

Įššūkiai, su kuriais susiduria mažų detalių gamintojai šiandienos rinkoje yra ekstremalūs. Klientai reikalauja atlikti darbus greitai, tikėdamiesi aukščiausios kokybės ir kuo pigiau, tačiau jie visi naudoja skirtingas CAD sistemas. Mažoms įmonėms galimybė aptarnauti skirtingus klientus su skirtingomis CAD sistemomis yra tiesiog neįmanoma.

Aero-safe Technologies Inc.yra tikslių detalių ir gaminių tiekėja aviacijos, palydovinio ryšio, gyvybės palaikymo, stebėjimo, apsaugos, optikos, ir medicinos srityes. Nuo 1981 metų susidūrę su skirtingais klientų poreikiais, jie pradėjo ieškoti CAD sistemos, kuri padėtų kurti sudėtingus gaminius klientams.

Kaip Rick Dorrington, CAD/CAM Vadovas, Aero-safe Technologies Inc., teigia:

“Kai Aero-safe pradėjo ieškoti programinės įrangos, mes turėjome labai specifiškus ir sudėtingus poreikius. Ji turėjo būti suderinama su didžiąja dauguma CAD sistemų ir lengvai išmokstama bei naudojama.”

“Mums taip pat reikėjo integracijos ir su nauja CAM sistema. Mūsų klientai jau modeliavo 3D aplinkoje. Tai tiesiogiai daro įtaką gamintojui, kadangi būti prisitaikyti prie medžiagos, kuri yra gaunama iš kliento. Tradicinis projektavimo - brėžinių generavimo būdas greitai buvo pakeistas į projektavimo - gamybos procesus.”

“Po ilgų varginančių paieškų, viena sistema buvo aukščiau visų kitų. Mes buvome nustebę, kaip tobulai IronCAD atitiko mūsų reikalavimus. Mūsų nuostabai, IronCAD galėjo dirbti tiek su ACIS tiek su Parasolid kerneliais, arba abiem vienu metu. Šis funkcionalumas, kartu su galimybe eksportuoti ir importuoti įvairius formatus yra iš ties nuostabus.”

“Nuo tada, kai integravome IronCAD, atradome, kad informacijos keitimasis tarp mūsų ir klientų tapo nenutrūkstamas. Nebegaišome laiko transliuodami nereikalingos informacijos apie komponentus. Mūsų klientai pradėjo mumis pasitikėti, todėl kad turime galimybę sukurti tikslią detalę, kaip specifikacijoje.”

“IronCAD leidžia mums dirbti kartu su klientu, teikiant pasiūlymus kaip modifikuoti detales, kad būtų lengvesnė ir efektyvesnė gamyba.”

“Aero-safe kompanijoje, mes atradome specifinę nišą gaminti sudėtingas, praktiškai neįmanomas pagaminti detales. Dažniausiai tai mus nuveda link inovatyvių gaminių ir gamybos proceso.”

“Galimybė greitai sugeneruoti kokybiškus brėžinius gamybai yra būtina. Mes pastebėjome, kad net nauji darbuotojai, tik pradėję dirbti su CAD gali būti produktyvūs. Modeliavimas "laisva forma" leidžia net žmonėms, neturintiems inžinerinių žinių prisiliesti prie kūrimo proceso, siūlyti konceptualias idėjas nesirūpinant mazgais ir pririšimais.

“Žinoma, tikroji jėga yra nematoma. Kuo daugiau patyręs projektuotojas, tuo "protingesni" jo modeliai, leidžiantys sukurti naujas detales ir gaminius atliekant nedidelius pakeitimus.”

“Palaikymas yra labai svarbus integruojant naują programinę įrangą. Privalome paminėti puikų IronCAD palaikymą. Tai, be jokios abejonės, geriausia programinės įrangos įmonė, su kuria mes dirbome per visus 20 metų, kuriuos Aero-safe yra rinkoje.”

“Mes manome, kad IronCAD yra puiki investicija. Todėl rekomenduojame IronCAD bet kokiai įmonei, esame įsitikinę, kad ši programinė įranga Jūsų nenuvils.”