Kliento istorija

No items found.

Apie Schnaithmann

Schnaithmann yra viena iš pirmaujančių pažangios automatikos technologijų tiekimo įmonių. Galėdami pasiūlyti platų spektrą paslaugų, Schnaithmann kuria sprendimus, palengvinančius surinkimo, transportavimo ir medžiagų srauto reguliavimo procesus. Tai patikima įmonė, kurios paslaugomis naudojamasi visame pasaulyje.

Būdami lyderiais Schnaithmann visada ieško sprendimų kaip patobulinti savo paslaugų kokybę. Vienas iš tų būdų buvo IronCAD integracija, kuri leido jiems kurti modulinius projektus, tokiu būdu atliktami greitus efektyvius užsakymus.

Įvertinę įvairias skirtingas CAD sistemas, Schnaithmann suprato, kad IronCAD pasiūlė sprendimą, kuris net viršijo jū lūkesčius. Ne gana to, jie suprato kad IronCAD produktus galima naudoti ir kitose darbo srityse, ne tik modeliavime.

Jie pradėjo naudotis IronCAD inovatyviais įrankiais, tokiais kaip drag and drop funkcionalumu, TriBall, katalogais, ir tokiu efektyviu būdu kurė savo duomenų bazę. Tada jie patalpino visas detales ir gaminius į IronCAD katalogus ir tokiu būdu pradėjo naudotis visais modulinio modeliavimo privalumais.

Taip pat, pardavimų komandai atsivėrė galimybė lankyti klientus su nešiojamais kompiuteriais demonstruojant visus elementus 3D aplinkoje. Taip kliento akyse kuriami modeliai. Inovatyvus būdas palengvimo medžiagų žiniaraščio generavimą, bei sąmatų sudarymą. Būtent šis funkcionalumas stulbinančiai prisidėjo prie augančių pardavimų.

Įgautas pagreitis naudojant modulinę katalogų sistemą tapo lemiamu konkurenciniu pranašumu, taip pat leido išpildyti kliento pageidavimus. Ir visa tai iškėlė įmonę į neregėtas aukštumas.